Aardbeiengebied Cake Recept – Pinovia

Posted on


Ik ben zo energiek dat het aardbeienjaar hier zo ongeveer is en ik ben nu veel dingen aan het plannen die ik wil maken met aardbeien, mijn favoriete fruit in de hele wereld. Toen ik deze uitstekende film van de Barfoot Contessa van de Meals Community op YouTube opmerkte, wist ik dat ik had ervaren om dit toe te voegen aan mijn aardbeienreceptenlijst die ik aan het samenstellen ben voor het aardbeienseizoen in de lente. In dit recept leert de Barefoot Contessa je hoe je een shortcake helemaal opnieuw kunt maken en deze in het midden kunt verkleinen om te vullen met heerlijke slagroom en verse aardbeien, waarbij je 1 grote aardbeien shortcake bouwt die lager kan zijn in plakjes, in plaats van kleine persoonssoorten die ter plekke gemaakt moeten worden. De substanties voor de echte cake vormen een prachtige vanille shortcake gemaakt van zure room, maar als je het recept wilt aanpassen om het enorm simpel te maken, kun je een doos gele of witte cake gebruiken en die zal goed presteren.

Stoffen:

 • 1 1/2 reepjes serieuze boter
 • 2 kopjes suiker
 • 4 eieren
 • 3/4 kop bittere room
 • 1/2 theelepel sinaasappelschil
 • 1/2 theelepel citroenschil
 • 1 theelepel vanille
 • 2 kopjes bloem voor alle doeleinden
 • 1/4 kopje maïszetmeel
 • 1 theelepel zuiveringszout
 • 1/2 theelepel zout
 • Bak gedurende 45 minuten op 350 graden

Instructies:

In de videoclip van de Barefoot Contessa wordt u begeleid door de hele aanpak van het maken van cake en vervolgens wordt bewezen hoe u de cake in vijftig procent snijdt om de vulling in te voegen.

Vervolgens leer je tot in detail hoe je de cake vult met de slagroom en hoe je je aardbeien snijdt en organiseert.

Ik kan dit niet volhouden, de Barefoot Contessa is mijn nieuwe held.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *