Copycat Outback's Bloomin 'Onion – Pinovia

Posted on


Wie houdt er niet van de bloomin 'ui van Outback Steakhouse? De eerste keer dat ik een bloeiende ui van Outback ervoer, werd ik er verliefd op en ik koesterde vooral de dipsaus. Ik ben al jaren op zoek naar een recept voor een bloeiende ui, en ik heb eindelijk de jackpot gewonnen toen ik dit uitzonderlijke recept van Smokin ’& Grillin’ Wit AB op YouTube ontdekte. AB, weet echt hoe hij het diner moet bereiden en heeft dit recept op de proef gesteld. Het copycat-recept dat AB bedacht, is absoluut authentiek in elk element, van de manier waarop je je ui verkleint en bereidt tot de fantastische dipsaus die net als het unieke de voorkeur geeft.

Elementen:

 • 2 enorme uien (geel of wit)
 • 2 kopjes bloem voor alle doeleinden
 • 1 1/2 kopjes melk
 • 2 grote eieren
 • 1 theelepel paprika
 • 1 theelepel cayennepeper
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • 1 theelepel oregano
 • Zout (naar smaak)
 • Peper (naar smaak)
 • Plantaardige olie (om te frituren)

Dipsauselementen:

 • 1/2 Mayonaise
 • 2 eetlepels romige mierikswortel
 • 2 eetlepels ketchup
 • 1/4 theelepel paprika
 • 1/2 theelepel zout
 • 1/2 theelepel zout
 • 1/2 theelepel knoflookpoeder
 • 1/2 theelepel gedroogde oregano
 • 1/2 vers gemalen peper (naar smaak)
 • 1/2 theelepel cayennepeper (optioneel)

Routebeschrijving:

Allereerst verklein je de ui in bladeren die aan de onderkant blijven hangen. Vervolgens wordt u begeleid in de uitstekende video-tutorial over hoe u uw eierwas- en bloemmengsel kunt maken dat de ui aanpakt vlak voor het bakken.

Vervolgens frituur je de ui goudbruin en serveer je met de unieke dipsaus.

Ik ben dol op de ui, ik ben zo blij dat ik dit recept heb gevonden, het heeft mijn familieleden behoorlijk blij gemaakt.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *