De allerbeste Silent Time-activiteiten voor jongeren

Posted on


Je hebt het gemaakt! Je hebt het gemaakt tot je kroondag. Vandaag word je officieel een Peaceful Time Queen. Ik wed dat je er dol op zult zijn – de espresso is warmte, de kleintjes zijn uitgerust en het leven is superieur.

Tegenwoordig zal ik het laatste aspect van onze reeks over stille tijd delen – de bezigheden!

Dit is misschien wel het meest cruciale aspect van Silent Time. Om alle geweldige voordelen van Peaceful Time waar we het maandag over hadden te kunnen kopen, moeten we kinderen laten genieten van Silent Time (waar we het dinsdag over hadden). Een van de beste methoden om jongeren Tranquil Time te laten waarderen, is door ongelooflijk goede en deelnemende bezigheden te bieden.

Dat biedt ons nu: de ongelooflijk geweldige en deelnemende acties!

Vlak voordat ik enkele echte routines met u deel, nam ik aan dat het een superieur idee zou zijn om een ​​paar regels te delen die ik ongelooflijk nuttig heb ontdekt tijdens mijn Quiet Time-reis.

  • Voor een korte tijd zou ik de televisie gebruiken voor stille tijd. Maar het punt met schermen tijdens Silent Time is dat de extra voordelen (en succes) voor mijn jongens super te verwaarlozen waren. Gegarandeerd, in de minuut dat mijn jongens zo rustig waren ik kregen wat rust, maar ze hadden geen tijd om op te laden en te ontspannen. Ze kregen eigenlijk geen van de voordelen van Tranquil Time – en om die reden waren ze er snel bij om hyper te worden of daarna in te storten.

Voor die uitleg heb ik dat gevonden schermen gebruiken is gewoon geen geweldige manier om Quiet Tim te investerene.

We kiezen eerder voor ongecompliceerde (enorme ongecompliceerde) bezigheden die ook superdeelnemen.

  • Bij het opzetten van Quiet Time we beslissen over bepaald speelgoed of bezigheden dat alleen gemakkelijk beschikbaar is in de loop van Tranquil Time. Goedheid maakt dat speelgoed voor die mensen ooit specifiek! Ik zou 3 Peaceful Bins maken en mijn kleine types zouden 1 bak kunnen kiezen om van te genieten. We hebben de stille tijd in het begin geweldig en klein bewaard (zoals we gisteren bespraken bij het opzetten van Tranquil Time), die die bakken goed en opmerkelijk en fris nieuw hielden! Ze waren zo enthousiast over Silent Time dat ze allebei fantasierijk konden blijven met hun prullenbak van eerder, of een gloednieuwe prullenbak konden kiezen om te onderzoeken.
  • Ik constant bewaar Quiet Time dingen om redelijk rommel te doen, helemaal gratis. Wat superieur is, is vredige tijd me als ik dan 50% per uur moet opruimen? Ik bewaar rommelige activiteiten liever als zaken die we met elkaar doen.

Ik ben van mening dat Quiet Time-functies voor kleintjes prettig en gemakkelijk moeten zijn om alles afwezig op hun individuele plaats te hebben. Daarom gebruiken we bakken of bakken. Na onze Quiet Time is het zover, mijn kleintjes weten dat ze bijna alles terug in hun bakken moeten doen voordat ze echt klaar zijn met hun ontspanningstijd.

  • ik vind het ook leuk om Blijf Peaceful Time-acties artistiek en fantasierijk houden. Hoewel ik Silent Bins aan mijn kleine types lever die studiefactoren hebben – dit soort letters en cijfers – verzeker ik dat deze acties kunnen worden toegepast op elke manier die mijn jongere kiest. Ze zijn absoluut opengesteld. Er is geen "goede" of "verkeerde" manier om een ​​oefening te doen – ze zijn gratis om de bakken te ontdekken zoals ze willen!
  • Persoonlijk ben ik dol op met kleine mensen in vrijwel al mijn vredige bakken wanneer de bakken op peuters zijn gericht. Die heel kleine subgroep van heel kleine mensen heeft tegenwoordig zoveel gedachten en emoties om het werk te doen! Kleine mensen direct beschikbaar krijgen om op te treden is een geweldige manier om peuters en alle kinderen aan te moedigen om door enkele grote gedachten te werken moeilijkheden en dagelijkse drama's.

Ik heb zo veel Tranquil Time-strategieën waarvan ik dacht dat ik slechts een paar van mijn favorieten zou delen die van toepassing zijn in dit artikel om je op weg te helpen:

Popsicle sticks en wasknijpers. Je kunt niet veel moeilijker krijgen dan dat! Maar goedheid de vooruitzichten. Verhoog het aantal zeer kleine boerderijdieren en laat kleine verbeeldingskracht overkomen.

Draai een aantal pijpreinigers om een ​​boom te variëren en voeg ze toe aan een bak met knoppen. De knopen zijn leuk om op de boom te zetten en weer uit te doen, en ze zijn ook goed om op rechte pijpenragers te plaatsen om ook armbanden van te maken. Om niet te wijzen op de opstelling, sorteren en tellen, dat zal zeker gebeuren.

Knal wat schilderslint op de grond in de vorm van een weg of een touringcar die kleine voertuigen of treinen bijhoudt en vergroot. Je zou ook een schuur of een klein huis kunnen plaatsen en sommige mensen vandaag of boerderijdieren voor eindeloze vooruitzichten voor innovatieve stille tijd.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *