DIY aardewerk schuur Copycat Mercury Glass Globe

Posted on

Ik ben gewoon verhuisd naar een gloednieuw appartement bij de Outlet Mall in onze kleine stad en de belangrijkste detailhandelaar in het winkelcentrum is Pottery Barn, ik kan uren en uren doorbrengen gewoon vragen stellen over de coole merchandise die Pottery Barn verkoopt. Ik heb alle dingen daarbinnen nodig, maar ik ben beperkt tot wat er te koop is, en nadat ik verkoop zeg, impliceer ik de opruimbakken achter de winkel, lol. Ze hebben veel kwikglas waarvoor ik geschrokken was omdat ik alleen de klassieke variëteit uit de 5o had gezien, maar in feite is het allemaal enorm duur. Dus stuitte ik op het willen van kwikglas dat ik begon te verrassen als ik mezelf kon maken? Toen ontdekte ik deze goede doe-het-zelf op YouTube, die het antwoord was op mijn gebeden. Ik ging de hele weg over van mijn nieuwe appartement naar Lowes en kocht mijn aanbiedingen en was in staat om te knutselen! Ik legde eerst al mijn benodigdheden voor deze onderneming uit, ik ontdekte eerst deze superieure glazen bollen bij Lowes, ze waren zeer veilig zittend en goed geweest voor mijn kleine bolwerk.

Toen kocht ik een bepaalde verf, ook wel Rustoleum Mirror Impact genoemd.

Vervolgens besproeide ik de fles met een een-op-een verhouding van water en azijn, waarna de Mirror Impact Rustoleum-verf op de bollen werd gespoten terwijl ze toch vochtig waren geweest. Ik veegde met een papieren handdoek en dat was het!

Dit was een van de vele beste initiatieven die ik ooit heb genomen, en de beloning was groot, ze leken ongelooflijk op mijn patio Lunar Show!

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *