DIY gepoederde donut sneeuwbollen

Posted on

Iedereen die ik ken, houdt van mini-poedervormige gastvrouw donuts, dus terwijl ik probeerde een aanwezig concept te vinden voor de kerstviering van mijn dochter, kwam ik hier in dit DIY gepoederde donut sneeuwbolconcept en ik wist dat het goed zal zijn voor alle kinderen op de viering . Ik had een extra veld metselaarkruiken die ik bij Michael’s Craft Retailer in de uitverkoop had gekocht, dus ik wilde alleen wat donuts en binnenkantdecoraties voor de bollen. Deze onderneming was echt gemakkelijk, laat me je vertellen hoe ik deze schattige kleine donut sneeuwbollen heb gemaakt, ik begon mijn potten op een rij te plaatsen en ambachtelijke verf te gebruiken, van Michael’s Craft Retailer met een knijpkop om schattige kleine sneeuwstippen op te maken het oppervlak van elke pot.

Toen voegde ik eenvoudig de donuts toe in een inventieve kleine stapel die leek op bergen op de Noordpool in het koninkrijk van Santa.

Toen voegde ik deze schattige kleine vilt Rulfolf The Purple-Nosed Reindeer Ornaments toe aan de pot en voegde ze in het geval dat ze mijn kleine besneeuwde Noordpoolberg van donuts hebben beklommen.

Toen voegde ik wat flesjes borstelhout van Michael’s Craft Retailer en extra verbeterde Rudolf en Santa’s Mini Kindom in een pot!

Deze kleine donut sneeuwbollen zijn de hit van de categorie viering, ik ben niet iemand om op te scheppen, maar de pure originaliteit van deze eetbare mini Winter Wonderland op zichzelf staand met een Mason Jar met schattige kleine Rudolf The Purple-Nosed Reindeer gluren uit van achter de donuts was vrijwel te schattig voor iedereen om te nemen! Zelfs de academici zaten daar met stomheid geslagen en staarden liefdevol en verlangend naar de Mini Mason Jar Snow Globes.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *