DIY Sock Teckel Canine

Posted on

Ooit gehoord van sokdieren? We hebben eenvoudig de manier ontdekt om een ​​sokkentekkelhond te maken tijdens de Thanksgiving-pauze, en ik ga een compleet huishouden hebben van die mooie teckelhond met Kerstmis. Veel plezierig om te maken, eenvoudig te doen en dus ze bewijzen allemaal anders, hoe ontzettend schattig, deze DIY soktekkel maakt gebruik van een sok en polyfill vulling en de resultaten zijn ongelooflijk!

Mijn jongeren en ik vervelen me erg door de vakanties en problemen kunnen gewoon uit de hand lopen na een seconde ontdekken, dus om iedereen op de hoogte te houden, bewaar ik containers met initiatieven die ik eruit kan halen en in het midden van het bureau kan zetten en ze rustig kan zitten allemaal bolvormig om hun aandacht te richten op hun eigen inventieve geest. Ik bewaar een aantal containers met beschikbare sokinitiatieven en een van mijn favorieten is de DIY Sock Dachshund Canine. Dat is zo’n leuke, leuke uitdaging, iedereen van vroeger tot jonger vindt het onweerstaanbaar. De unieke Rockford Purple Heel Sock zal het beste werken voor deze uitdaging, maar alle sokken zullen werken.

Ik begon door de sok binnenstebuiten te keren en de kleine pootjes van de teckel te maken door hun posities te naaien, daarna verkleinde ik tussen mijn stiksels en draaide het juiste facet van de sok uit en begon de lichaamsbouw van de teckel te vullen met dacron polyfilling.

Daarna gebruikte ik mijn resterende sok om de rest van mijn teckelmonster uit te snijden.

Daarna bleef ik gewoon de eenvoudige aanwijzingen in deze tutorial volgen om dingen te naaien en de resterende opties van de teckel toe te voegen.

Deze uitdaging is zo schattig en plezierig, ik raad het ten zeerste aan.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *