Handdoeken omzetten in pullover slabbetjes voor peuters

Posted on


Deze pullover slabbetjes zijn een van de leukste, meest verstandige dingen die ik ooit heb gezien in de doe-het-zelf-stikwerkwereld. Mijn dochter heeft kort geleden een mooie pasgeboren jongen meegemaakt, waardoor ik een eerste keer oma heb gekregen. Ik heb een aantal schattige dekens en slaapoverhemden ontworpen voor mijn kleinzoon, maar toen ik deze eenvoudige tutorial van Navy’s Notions op YouTube zag, begreep ik dat ik dit handdoekenslabbetje helemaal afwezig moest maken. Ik zag een charmante set handdoeken te koop bij West Elm, bij de outlet-winkel in San Marcos, Texas, en pakte ze ideaal op. Daarna ging ik naar de stoffen van JoAnn en observeerde een katoenen jersey breiwerk waarvan ik wist dat het het beste zou passen bij mijn handdoekvariëteit. Ik heb de JoAnn-app op mijn mobiele telefoon gebruikt om extra lage kosten te krijgen, waardoor deze totale uitdaging minder dan $ 10 kostte.

Elementen:

  • Handdoeken
  • Verleng jersey materiaal
  • Draad
  • Spelden
  • Een naaimachine
  • Schaar (of een rolmes)

Routebeschrijving:

In eerste instantie structureer je je handdoek en plaats je het cirkelpatroon in het verkleinde gedeelte. Vervolgens traceer je de cirkel en haal je hem uit de handdoek, dit helpt om een ​​huis te maken waar het hoofd van de baby bij past.

Vervolgens speldt u de stretch-jersey aan de opening in de handdoek en naait u deze of zigzag naait u deze, als u een standaard naaimachine gebruikt.

Deze pasgeboren slabbetjes zijn zo schattig! Ik kan niet wachten om wat slabbetjes te maken voor mijn nieuwe kleinkind, en ik kan er net zo goed een maken voor elke individuele peuter die ik ken!

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *