Het Recept van de Chocoladekoffiecake – Pinovia

Posted on


Ik was gisteren op het internet op zoek naar een cake die ik naar een espresso-ochtend in mijn kerk kon brengen. Toen ik deze geweldige tutorial met recepten van M. Patisserie op YouTube ontdekte. Ik heb een aantal andere recepten ontdekt die er best goed uitzagen, maar deze chocolade-espressokaart zag er zo deskundig uit. Vanaf het eerste moment dat ik deze cake observeerde, geloofde ik in de prachtige cakes van patisserieën die ik in Parijs opmerkte. Ik moest absoluut bij deze gelegenheid komen met iets opmerkelijks, dus deze cake was ideaal voor mij. De ingrediënten en het bakproces zijn vrij eenvoudig en serieus perfect beschreven in deze filmzelfstudie.

Elementen:

Chocoladetaart zonder meel:

 • 100 gram donkere chocolade
 • 85 gram boter
 • 6 gram cacaopoeder
 • 100 gram suiker
 • 6 eieren
 • theelepel zout
 • Bak op 365 niveaus (10 tot 12 minuten)

Chocolade Espresso Chantilly Cream:

 • 130 gram donkere chocolade
 • 75 gram melk
 • Wat koffiebonen (ongeveer 10 gram, om in de melk te trekken)
 • 30 gram klopperproduct
 • 25 gram suiker
 • Chocoladeschaafsel (ter decoratie)

Routebeschrijving:

Deze uitstekende videocliprecept-tutorial van M. Patisserie neemt je van begin tot eind mee door middel van elke individuele fase van dit recept.

U begint met het maken van uw slanke laagcake en minimaliseert deze vervolgens met behulp van een liniaal. Vervolgens maak je het smakelijke Chantilly-product en verdeel je het tussen de lagen.

Vervolgens snijd je de plakjes van je verrukkelijke chocolade espresso cake en voeg de chocoladeschilfers toe aan de majoor en zorg voor.

Deze chocolade koffie cake wordt de hit van onze koffie-ochtend in de kerk.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *