Hoe Crockpot BBQ-ribben te maken

Posted on


Ik ben niet groot BBQ of vleeseter, maar oh mijn god het observeren van deze tutorial van Only Mama Cooks op YouTube heeft ervoor gezorgd dat ik deze wil maken. Ik wil deze maken voor een bijeenkomst of voor mijn mannelijke vrienden. De meeste van mijn vriendinnen zijn niet zo goed grote vleeseters, we richten ons over het algemeen in de richting van zeevruchten of gewoon groenten. Ik sta er gewoon versteld van hoe sappig en mals het vlees eruit zag in de film. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe de ribben zijn als het voor me lag. Ik waardeer crockpot-recepten vooral omdat je alles erin kunt gooien en het een traag kookdiner kunt toestaan ​​voor uren, hoewel je boodschappen doet.

Kookribben kunnen lastig en droog zijn. Mijn moeder is verschrikkelijk in het bouwen van ribben in de oven, en ze begrijpt het. Mijn vader maakt elke keer grapjes en plaagt haar omdat het helemaal niet goed is. Ik heb over het algemeen ribben gekookt in de oven of op de grill, maar ik zoek dit recept van Only Mama Cooks op YouTube dit weekend voor Vaderdag. Dit kan worden gemaakt voor een snelle barbecue-avond als u niet dicht bij de buitenkant wilt staan. Dit is een zomerrecept dat moet worden bewaard en ze doet geweldig met het schetsen van de aanpak over hoe te maken crockpot BBQ-ribben.

Componenten:

 • 4,5 lbs (2 kg) runderribben (schoongemaakt en klaargemaakt)
 • 3/4 kopje kruidenmix naar keuze (toegepast op zelfgemaakte bbq-rub)
 • 1 1/2 kopjes (354 ml) drinkwater
 • 2 eetlepels (30 ml) sojasaus
 • 1/4 kop (60 ml) appelazijn
 • 4,5-kwart Crockpot / traag fornuis

BBQ Spice Rub:

 • 1 pakje donkerbruine suiker
 • 4 el gedroogde gehakte ui
 • 4 el runderbouillonpoeder
 • 3 el chilipoeder
 • 3 el gerookte paprika
 • 1 eetlepel gerookt zeezout
 • 3 eetlepels zoutvrije citroenpeper
 • 3 el knoflookpoeder

Zelfgemaakte BBQ-saus:

 • 1 eetlepel bakolie
 • 1 eetlepel in blokjes gesneden ui
 • 3/4 kopje ketchup
 • 1 theelepel appelazijn
 • 1 eetlepel sojasaus
 • 1 eetlepel melasse
 • 2 1/2 eetlepel bbq kruidenwrijven (zie eerder genoemd recept)

Routebeschrijving:

Reinig en reinig eerst uw ribben. Plaats vervolgens al je smaakmakers in de crockpot met de ribben en zet deze 4-6 uur op hoog.

Vervolgens, wanneer u de tutorial van Only Mama Cooks adopteert, kiest u de gekookte ribben en schuimt u ze in BBQ-saus. Gooi ze in de oven om ongeveer 3-4 minuten te roosteren, zodat de saus doordrenkt en verkoold wordt.

Eigenlijk zou mijn vader met stomheid geslagen zijn als ik ze voor een maaltijd voorzie, simpelweg omdat ze zo superieur en teder gaan worden.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *