Hoe een gorsbanner te naaien

Posted on


Deze gorsvlag is zo feestelijk dat ik van plan ben er slechts één te maken voor mijn knutselruimte en een paar voor de tuin buiten het huis. Ik ben op zoek geweest naar een schrootbrekerproject en deze vlaggetjesbanner komt zeker overeen met de maandelijkse factuur. Ik waardeer het nostalgische uiterlijk van een vlaggetje, maar ik realiseerde me onlangs dat als je een echt gediversifieerde mish-mosh van stoffen gebruikt, je een geweldige boho-zoekopdracht krijgt, die zo aantrekkelijk is voor mijn stijl in decor. Terwijl ik rondliep in de knutselkamer, begreep ik dat ik zo veel stoffen had die nooit in een opdracht zouden worden gebruikt en dit werk was het beste voor al die onderdelen die beslist veel te klein waren om overal elders te worden gebruikt. Debbie Shore op YouTube heeft een uitstekende positie om dit project te beschrijven in deze filmzelfstudie. Debbie is een geweldige leraar en ik ben zo tevreden dat ik deze baan heb gevonden.

Materialen:

  • Materiaal (2 soorten)
  • Bias tape
  • Schaar
  • Draad
  • Een stikapparaat
  • Een liniaal
  • Een rolmes

Instructies:

In eerste instantie minimaliseert u 4 stukken stof van 6 inch groot. Dan heeft elke vlag voor deze mooie banner een 5 inch enorme topscore en je zult ze minimaliseren in afwisselende instructies. Spot de vlaggen met de goede kanten op elkaar en naai de twee kanten, laat de prime open.

Vervolgens transformeer je het schattige, zeer kleine vlaggetjes ideale aspect naar buiten, druk je erop en knijpt het overtollige materiaal aan de bovenkant weg. Vervolgens formatteert u de bias-tape en drukt u deze voor vijftig procent in (met bias-tape naar binnen vouwen), plaatst u uw vlaggen in de bias-tape, speld en naait u. Het is serieus zo moeiteloos.

Vlaggenlijn-banners zijn zo vrolijk en ze fleuren elk huis waarin ze zijn geplaatst op. Ik ben van plan er een paar van te maken.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *