Hoe een kustscène op een rots te schilderen

Posted on


Rots schilderen is mijn favoriete interesse en ik ben constant op zoek naar een nieuw idee voor rotsschilderen. Ik doe normaal gesproken mandala's die supereenvoudig zijn en gewoon een potlood en een handvol q-suggesties nodig hebben om te schilderen, en ze zijn zo enorm plezierig. Ik ontdekte onlangs een scène-concept op het strand, geschilderd op een compacte rots door Annamoon Fantastic Arts op YouTube, dat zo schattig leek dat ik het ervoer om het uit te proberen. Toen ik deze mooie kustscène zag, herinnerde het me aan een precies kustlandschap dat ik in Montego Bay, Jamaica, waarnam. Die vakantie was zo spannend dat we konden snorkelen op de koraalriffen, waar door felgekleurde vissen om ons heen zwom en eigenlijk geaaid leek te willen worden. Ik geniet zo veel van het strand dat er geen gebied is waar ik zou zijn.

Elementen:

  • Gesso
  • Acrylverf (of olieverf in blauw, bruin, wit en milieuvriendelijk)
  • Een verfkwast

Instructies:

Schets je kuststructuur ruw, dan ga je met gesso over de bescheiden steen.

Dan volg je gewoon de video-tutorial van Annamoon Fine Arts, die actie per fase beschrijft hoe deze kust te schilderen tafereel.

Deze met de hand geschilderde rots op het strand is zo adembenemend dat ik er momenteel nogal wat heb gebouwd voor vrienden en echtgenote en kinderen. Mijn moeder hield specifiek van de hare omdat ze op reis was in Jamaica en de strandlocaties zo geweldig vond. Toen ik haar de met de hand geschilderde rots aan de kust gaf, begon ze te huilen omdat ze zich de scène specifiek herinnerde.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *