Hoe een pergola op een cementpatio te bouwen

Posted on


Ik heb vaak het koninklijke uiterlijk van een bewonderd pergola. Ik ben niet zeker waar de pergola vandaan komt, maar ze zien er aantrekkelijk uit als ze bedekt zijn met wijnstokken. Ik heb gedroomd om er een te hebben op mijn weer patio voor dit soort van een lange tijd, maar ik dacht dat de kostenplaats buiten mijn bereik lag. Ik zag deze geweldige videoclip-tutorial van Glenn Frazzee op Youtube en begreep dat mijn droom misschien wel te doen is. Ik heb een kleine ondersteuning nodig om dit uit te voeren, maar goede Heer neigde en de beek stijgt niet, ik kan deze aantrekkelijke pergola misschien wel maken.

Elementen:

 • 4 (6x6x8ft) berichten
 • 4 (2x8x10ft) secundaire liggers
 • 4 (2x8x14ft) hoofdliggers
 • 11 (2x6x10ft) spanten
 • 12 (2x4x14ft) gordingen
 • Decoratieve sierbasis
 • 5/8 ″ (rondom) bij 6 1/2 ″ (lang) Titan betonankers
 • 40 (2 7/8 ″) structurele houten schroeven
 • 32 4 1/2 structurele houtschroeven
 • Aantal 2 gegalvaniseerde spijkers
 • Borden voor korte termijn versteviging

Routebeschrijving:

Dit is een fantastische online video-tutorial van Glenn Frazee op Youtube, ziet er super simpel uit en hij bouwt deze prachtige pergola in twee keer.

Stel je voor of niet, deze echt ervaren zoektaak gaat serieus snel als Glenn zeker de kop op gaat.

Ik geniet er gewoon weer van patio pergola en kan het niet volhouden om er een te beginnen. Deze tutorial lijkt absoluut rechtdoor te gaan en zal ons niet veel kosten om te maken. Ik heb naar pergola's gekeken om te kopen, maar ze zijn ongeveer duizend tot tweeduizend pond en dat is een beetje buiten mijn kostenbereik. Hoe vaker ik hier verschijn, hoe gemakkelijker het me lijkt. Er is een klusjesman die op de weg woont en ik neem aan dat hij me zal helpen dit te ontwikkelen.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *