Hoe krijtverf te maken

Posted on


Ik ben er een liefhebber van geweest krijtverf ooit gegeven dat ik naar het huishouden van mijn vriend in Dallas ging en de ongelooflijke transformatie zag die ze met krijtverf aan haar huismeubilair had aangebracht. Haar woninginrichting was allemaal klassiek mahoniehout en leek afwisselend donker. Al haar onderdelen waren mooi gemaakt en erg mooi, maar de algemene sfeer was een beetje vaag en zwaar. Toen ik haar nieuwe huishouden binnenliep en de transformatie opmerkte, was ik vol ontzag. Ze had Annie Sloan krijtverf aangebracht om elk meubelstuk dat ze had aan te passen. De algemene invloed was zachtaardig en etherisch, een correcte boereninvloed die zo stijlvol en actueel leek. Ik weet niet of er ooit iemand heeft gewinkeld voor de krijtverf van Annie Sloan, het is serieus de allerbeste krijtverf, maar het kan ook duur en moeilijk te ontdekken zijn. Om goede redenen ben ik op YouTube gaan zoeken naar recepten om er zelf een te maken krijtverf en ik ontdekte een goede tutorial van Mr. Diy Dork. Deze tutorial legt vooral uit hoe je krijtverf maakt en is helemaal niet moeilijk.

Elementen:

  • 1 sectie gips van Parijs
  • 3 delen platte (of eierschaal) acryl latex verf
  • Meng met een vork (het zou waardevol zijn om een ​​oude staafmixer te gebruiken als je er een hebt die je alleen kunt schilderen)

Routebeschrijving:

In eerste instantie mengt u een gipsmortel van gips die u in uw platte latexverf plaatst.

Vervolgens mengt u de latexverf en gips van Parijs met een vork, u kunt ook een staafmixer gebruiken.

Dit is een fantastische tutorial en Mr. Do it yourself Dork vertelt ons ook hoe we onze met krijt geverfde oppervlakken moeten schuren en afdichten. Deze video heeft me echt geholpen met al mijn schilderopdrachten.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *