Hoe maak je een $ 9 boerderij dekenladder

Posted on


EEN decoratieve deken of een handdoekladder kan ongeveer $ 100 in rekening brengen als u investeert in een single van Pottery Barn. De dekenladders van Pottery Barn zijn echt prachtig, en als je $ 100 extra hebt, ga er dan voor. Als je van doe-het-zelf houdt en het idee dat het bouwen van een van deze fantastische ladders voor $ 9 een in het oog springend vooruitzicht is, dan is dit idee geschikt voor jou. De uitstekende Youtuber genaamd Do It On A Dime maakt deze zoektocht naar een onderneming zeker gemakkelijk in haar videozelfstudie. Ik was zo enthousiast om 1 van deze te maken om mijn quilts weer te geven, ik haastte me meteen naar Home Depot om mijn spullen te kopen.

Materialen:

  • 3 – 8ft. houten voren (in stukken van 2 – 5 ft. gesneden) & (6 – 17 in. delen)
  • Houtbeits (Minwax grijze en walnoottinten)
  • 2 of 2,5 inch schroeven
  • Een boormachine
  • Schuurpapier
  • Schuimsponzen

Routebeschrijving:

U kunt al het hout voor deze onderneming voorgesneden krijgen bij Home Depot of Lowes. Het enige wat u hoeft te doen is uw houten woning dragen en deze samen schroeven en vervolgens beitsen. Dat is alles wat nodig is om dit prachtige project te maken!

De Youtuber gebruikt twee verschillende soorten Minwax om haar ladder te bevlekken en het lijkt absoluut ongelooflijk als ze klaar is.

Deze ladder zal perfect zijn voor het tentoonstellen van mijn handgemaakte quilts en ander stikwerk van kunstwerken. De geweldige tentoonstellingsladder zal volledig functioneren voor de Etsy-winkel die ik aan het plannen ben om aan de slag te gaan. Ik dacht zelfs dat de ladder fantastisch zal zijn voor het tentoonstellen van het klassieke cowboyshirt-assortiment dat ik op advertenties gebruik. Ik ben zo blij dat ik deze onderneming heb gevonden en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *