Hoe maak je een aardbeienplanter uit een wasmand

Posted on


hoe je een aardbeienplanter maakt

Aardbeien zijn een van de meest sappige vruchten die deel uitmaken van onze geweldige omgeving. Nieuwe aardbeien laten groeien is alles wat ik constant moest doen, maar normaal gesproken vond ik dat ik een groot stuk land nodig had en een geplande achtertuin tuin om succesvol te kunnen zijn, maar niet zo, in overeenstemming met dit idee dat ik net ontdekte. Toen ik deze opmerkelijke videoclip van Yard Reageer op YouTube zag, was ik verbaasd over de kans om mooie aardbeien te kunnen kweken in een kleiner gebied, zoals een terras of veranda. Deze taak is zo geweldig, zelfs de man of vrouw met amper enige buitenruimte kan zelfs een geweldige vruchtoogst rijpen.

Producten:

  • Een wasmand (de meeste werken, maar een mand met grote gaten werkt het beste)
  • Een jutezak (u kunt deze krijgen bij de voerhal of de ijzerhandel in de buurt)
  • Bodem (de beste potgrond die je kunt ontdekken zal geweldig zijn)
  • Schaar (om gaten voor uw aardbeiplanten te snijden)
  • Gewassen voor de prime (ik zou een andere bes of kruiden gebruiken)

Instructies:

In eerste instantie plaatst u de jutezak in de wasmand en neemt u uw hoogwaardige potgrond op.

Pak dan je schaar en snijd gaten in de zak, via de opening in de wasmand.

Dit is een van de besten in strategieën voor huishoudelijk tuinieren die ik ooit heb gezien. Ik kijk naar veel Doe-het-zelf tuinieren films, maar dit valt echt op. Wat een geweldig idee!

(embed) https://www.youtube.com/watch?v=a2QcU0wYuac (/ embed)

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *