Hoe maak je een belangrijke luie Susan

Posted on


Lazy Susans zijn een geweldige creatie en kunnen echt van pas komen als je heel veel mannen en vrouwen bedient. Ik heb echt ervaren dat ik elke keer dat ik naar een kringloopwinkel of een werfverkoop ging, op zoek was naar een luie Susan uit de jaren zeventig. Ik had al die jaren niet gevonden, maar ik herinnerde me dat mijn vader luie susans in de garage gebruikte en hij noemde ze maaltijdwielen. We hebben een gigantische stapel maaltijdwielen in de garage ervaren in zowat elke tint die je maar kunt bedenken. Dus ontwierp ik mijn brein om een ​​persoon te maken en ging toen op internet surfen voor de ideale tutorial. Ik observeerde deze uitzonderlijke tutorial van Do It On A Dime op YouTube en ze maakte deze luie susan challenge-blik zo gemakkelijk. Het luie susan-mechanisme kan worden ontdekt in Michael's Craft Retail-winkel, precies waar u de kortingsbonnen in Michael's app kunt gebruiken om enorme persoonlijke besparingen te krijgen op zowat alle goederen in de winkel.

Producten:

  • Rond bord (van Michael’s Craft Store)
  • Lazy Susan-mechanisme (voor de onderkant)
  • Minwax vlek
  • Een boormachine
  • Absoluut gratis download van het lettertype
  • U kunt stencils gebruiken (ze werken prima)

Instructies:

Allereerst beits je je houten bol met Minwax en schroef je vervolgens het luie Susan-systeem erin.

Vervolgens krijgt u het lettertype of gebruikt u de letters van uw beslissing om uw informatie op de luie susan te schrijven. Je kunt ook stencils gebruiken, die zouden goed presteren.

Deze luie Susan introduceerde me echt zo veel herinneringen voor mij. Ik kan het niet volhouden om er een te maken en mijn Vader erg blij te maken terwijl hij naar de hemel kijkt.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *