Hoe maak je een rustiek hoofdeinde van $ 20

Posted on


Deze rustiek hoofdeinde is zo geweldig en het kost maar twintig dollar om te maken. Ik heb dit fantastisch meegemaakt Hoofdeinde rustieke boerderij concept van The Rehab Lifetime op Youtube en ik realiseerde me dat ik het meteen moest maken. Ik ga geleidelijk over naar de armoedige, stijlvolle boerderijstijl en deze taak voldoet echt aan al mijn eisen. Het is alles wat mijn nieuwe slaapkamer nodig heeft en het verkoopprijsniveau is uitstekend. Ik kocht al mijn hout voor deze hoofdeindebaan bij Household Depot en een waardevol personeelslid sneed al het hout dat ik nodig had voordat ik de donjon bleef, dus dat bespaarde me een grote actie bij het bouwen van dit fantastische hoofdeinde.

Elementen:

  • verstekzaag
  • Een boor- en effectdriver
  • Een tape evalueren
  • Veiligheidsbril
  • Gehoorbescherming
  • Een masker
  • Schroeven
  • Schuurblokken
  • Vlek (Minwax is een zeer goede beslissing)

Routebeschrijving:

Deze uitstekende online video-tutorial van The rehab Daily life op Youtube laat zien hoe we deze boerderij rustiek kunnen maken hoofdeinde voor minder dan twintig pond. Je begint door alleen je planken aan elkaar te spijkeren, zoals onthuld in de filmzelfstudie.

Vervolgens schuur en beits je het hout op de hoofdeinde in welke kleur je ook kiest. Je zou krijtverf kunnen gebruiken op deze stijl en ontwerp van het hoofdeinde om een ​​veel vrouwelijkere zoektocht te creëren. Hier is een hyperlink naar een fantastisch recept voor krijtverf.

Dit hoofdeinde is individueel veel aantrekkelijker dan je ooit kunt bedenken. Ik ben zo blij dat ik besloot om deze boerderij te maken hoofdeinde plan. Mijn man houdt er ook veel van en is erg blij met me dat ik het heb gemaakt.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *