Hoe maak je een upcycled kringloopwinkel vogelbad

Posted on


Ik was op een dag op internet aan het zoeken en ontdekte deze zuinige tutorial over vogelbad houden door Jodi's Craft Area op YouTube. Ik was niet echt op zoek naar een vogelbad toen ik deze verbazingwekkende tutorial observeerde, maar al na slechts één blik realiseerde ik me dat ik het moest halen! Alle dingen van dit kwetsbare vogelbad zijn ideaal voor mijn behoeften. Als ik een gevogelte was geweest, zou ik in dit prachtige bad willen verschijnen en mijn dierbare vleugels schoonmaken.

Componenten:

  • Een brandend lijmpistool
  • E 6000 (of je favoriete lijm)
  • 3 kringloopwinkelproducten (een kom of een diep bord, een cilinder zoals een keukengereihouder en een grote kandelaar voor het middelste gedeelte)
  • 4 of 5 stuks edelsteen kralen (van Dollar Tree)

Routebeschrijving:

In deze tutorial van Jody's Craft Area op YouTube leer je in het bijzonder hoe je deze upcycled glazen vogelbadbaan kunt maken. Je begint met het vullen van het cilindergedeelte met glazen edelstenen van Dollar Tree.

Vervolgens verfraai je de buitenlucht van je best beoordeelde kom met extra glazen edelstenen door ze te lijmen met E6ooo (of je favoriete lijm).

Dit vogelbad is zeker aantrekkelijk, ik ben zo blij dat ik deze tutorial heb gevonden. Ik ben op zoek naar mijn kringloopwinkel, waar ik dit weekend items maak, ik hoop dat ik voldoende doelgericht kan blijven om alleen te zoeken naar zaken die betrekking hebben op de uitdaging. Lol, als ik een kringloopwinkel binnenkom, word ik gewoon gek en zet ik mezelf op de automatische piloot, dus het is een probleem, maar ik zal het waarschijnlijk proberen.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *