Hoe quilt-as-you-go – Pinovia

Posted on


Quilten naar keuze is een van mijn favoriete quiltstrategieën. Met deze fantastische quilttechniek bent u uitgerust om tegelijkertijd een taak te quilten, sjerpen en binden. Ik hou echt van deze benadering van quilten omdat het je onderneming echt snel zou doen opschuiven. Het toepassen van dit quilt-as-you-go-proces was voor mij echt bevrijdend. Ik heb een aanvraag ingediend om enkele uren aan het stikapparaat door te brengen, waarbij ik al mijn quiltmanieren zelfstandig ondernam en quiltprojecten eindigden serieus met een ongelooflijk lange tijd. Met het quilt-as-you-go-systeem kan ik initiatieven in één avond beëindigen. Ik zou echter quilts kunnen maken met de reguliere techniek, maar voorlopig blijf ik bij dit eenvoudige alles in slechts één quiltsysteem.

Benodigdheden:

  • Stof (een jelly roll is perfect voor dit project)
  • Draad
  • Een naai-apparaat
  • Slaan
  • Schaar
  • Een rolmes
  • Een quiltliniaal
  • Een snijmat

Instructies:

In deze geweldige tutorial van Not Your Mama’s Quilt Retail-outlet op YouTube wordt u begeleid door alle acties die belangrijk zijn om de quilt-as-you-go-techniek onder de knie te krijgen. U zult beginnen met het starten van een sandwich met rugdoek en tussenvulling en vervolgens beginnen met het naaien van uw quiltblokmonster op majeur.

Vervolgens worden de lijnen en de binding gemaakt met de overgebleven naadtoeslagen. Je krijgt de naadtoeslagen en vouwt ze meer dan, en naait ze vervolgens naar beneden. Het soortgelijke systeem zal worden gebruikt voor het aan elkaar binden van de zijkanten.

Deze techniek van quilten is zo snel dat de klus er alleen uitziet, ik vind het geweldig!

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *