Ik breng mijn kinderen dichtbij de wereld …

Posted on


Ik ben erg opgewonden om op dit moment met All Around the Planet Stories om te gaan terwijl ik mijn jonge kinderen overal in de omgeving breng.

Ik vind het heel leuk om ongelooflijke activiteiten met mijn kinderen te doen. Ik wil dat ze zoveel mogelijk dingen ervaren en ontdekken in deze geliefde vroege jaren – maar in periodes kan dat echt een beetje overweldigend aanvoelen.

Echt – het kan voelen heel overweldigend.

Waar begin ik? Hoe kom ik deze opmerkelijke activiteiten tegen? Hoe kan ik ze toestaan ​​om alle geweldige items die deze hele wereld van ons te bieden heeft te bestuderen en te bekijken? En hoe kan ik er het geld voor vinden?

Stel me effectief mijn vreugde voor toen ik aankwam in Close to the Environment Tales. Dankzij Matt en Tania heb ik mijn kinderen over de hele wereld – netjes vanuit mijn woonplaats!

De gedachte is ongelooflijk. Matt en Tania zijn verhalenvertellers en reizen momenteel door Europa met hun 3 jonge dochters om gegevens te verzamelen voor hun audioverhalen. Ze hebben zelfs een blog over hun avontuur (zucht)

Deze audioverhalen vervoeren jonge kinderen naar landen over de hele wereld. We werken nu met deze magische verhalen gedurende een periode van dertig dagen.

Ongeveer een keer per week hebben we onze ‘Around the Globe Tales Day’ en de jongens zijn er dol op! We bepalen een verhaal dat we graag bij titel zouden willen horen – het meest kort geleden waren Maya en de bergpersoon. We praten dan heel kort over het land waar het verhaal over gaat (deze ene is Duitsland) en we komen het tegen op onze kaart.

Toekomst, de jongens houden geduldig stand terwijl ik een kopje thee voor mezelf zet (een vrij kritieke fase) en dan gaan we weer liggen, rusten en worden meegesleurd naar Duitsland.

De verhalen zijn volledig boeiend, humoristisch en fascinerend – maar zelden verontrustend of beangstigend. Ze zijn behoorlijk lang (20-30 minuten), dus mijn vierjarige heeft een paar minimale speeltjes in de buurt om van te genieten terwijl hij luistert.

Het verhaal waar we deze week naar hebben geluisterd, werd uitgelegd vanuit het standpunt van Maya terwijl ze op reis gaat met haar huishouden. We ontdekken alles over Duitsland terwijl we ons houden aan Maya en haar familieleden tijdens hun reis. We beheersen de oriëntatiepunten, de levensstijl, wat werk, gemeenschapsvoedsel en transport.

Elk verhaal komt met het handige bronnenpakket van een ouder dat nog meer leergedachten en culturele details geeft.

We hebben ook de All-around the Planet Stories Pinterest-borden bezocht en zijn naar het bord 'Duitsland' gegaan om een ​​Duits vaartuig te kiezen om uit te checken. De jongens wilden ook een recept voor apfelstrudel met vanillecrème bedenken, dat ik maar al te graag ondersteunde om te lokaliseren.

Ik kan u meedelen dat ik zoveel begrijp uit onze All over the Globe Tales Times. ZO een geweldige deal. En ze zijn niets dan rustgevend opwindend voor mij. Geen spanning, geen planning, gewoon pure tevredenheid en heel veel educatieve activiteiten voor mijn hele kleine types.

Als u uw minimale exemplaren over de hele wereld wilt kopen, maar de vliegtuigtickets nu gewoon niet goed kunt beheren, raad ik u ten zeerste aan dit alternatief te proberen.

Plus – geen jetlag!

Ik ben verheugd u te laten weten dat Tania iedereen in dit artikel een gratis proefperiode aanbiedt! Je krijgt ongeveer één keer per 7 dagen gedurende één maand een enkel verhaal toegestuurd (in totaal 4 gratis verhalen!)

Dus als je zelfs nu op het hek staat, heb je bijna helemaal niets te verliezen. Je moet Over de hele wereld Tales eens proberen – ik wed dat je ze net zo leuk zult vinden als ik!

En als je helemaal klaar bent om je aan te melden voor je Whole Story Pack (YAY !!), geeft Tania je $ 20 korting!

Denk maar aan! Tweeënvijftig avonturen om met je kleintjes te beleven. Ik hoop dat je een deel van mij en mijn kleine jongens bent terwijl we vanuit onze woonplaats de aarde reizen.

Heel erg bedankt voor het kijken naar vrienden. Ik hoop dat je een ongelooflijke 7 dagen hebt!

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *