Maak Jack Daniels Peach Cobbler In A Dutch Oven

Posted on

Op zoek naar een geheel nieuwe gedachte aan een dessertrecept? Hoe zit het met doe-het-zelf perzik schoenmaker?

Ik kocht gewoon een vintage Griswold Dutch Oven op Fb Market en ik wilde eigenlijk gewoon wat rustieke Nation-recepten maken in het equivalent van stoofschotels en soepen, maar nadat ik dit recept zag voor een Jack Daniels Peach Cobbler gemaakt in een cast- ijzeren Dutch Oven Vroeger werd ik weggeblazen! Ik wist dat ik ernaar moest streven, zo snel als ik kan! Een vorige goede vriend in Louisiana liet me weten hoe ik mijn Griswold rond 1930 uit Eerie, PA, Duch Oven moest kruiden door Hog Fats te gebruiken en het ongeveer een uur, ongeveer drie verschillende keren in een oven van 500 graden te bakken. Het bleek leuk en deze historische Griswold ging de juiste schoenmaker maken, ik wist het gewoon. Dus begon ik mijn schoenmaker door eerst twee kilo Fredricksburg Contemporary Peaches in een kom te doen, vervolgens een kopje pure rietsuiker, een paar theelepel Cinamon (naar stijl), een theelepel zout, een paar eetlepel en een half van alle -meel, en een beetje citroensap (een beetje bittere balans van het snoep) Vervolgens mengde ik dat allemaal in mijn kom., liet het perzikensap een beetje uit, waarna het magische ingrediënt werd toegevoegd, 1/4 kopje Jack Daniels! Yum !!!

Toen boterde ik mijn Dutch Oven vrij goed in en rolde het uit, legde het in mijn stukjes. Sommige mensen kunnen een taart- of cakeplaat op de achterkant van de Dutch Oven gebruiken, maar ik geef er de voorkeur aan dat ze op de gietijzeren straat passen

Toen voegde ik gewoon mijn heerlijke Jack Daniels perzikcombinatie toe en bakte deze ongeveer een uur in de oven, het was mooi, volledig heerlijk. Je moet dat doen

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *