Maak zelfgemaakte wanten van een vilten upcycled sweater

Posted on

We hebben allemaal onze truien te lang in de wasmachine gelaten, ik was zo van mijn stuk gebracht over deze hachelijke situatie dat ik merkte dat die staat van stijfheid waar je trui in verandert absoluut wordt aangeduid als vilten wol! Wie weet? Er zijn verschillende taken die kunnen worden gemaakt met vilten wol, zoals poppen en dierenfiguren, maar deze vilten wanten DIY is enorm eenvoudig en een geweldige manier voor onervaren personen om aan de slag te gaan in deze coole wereld van vilten ambachten. Ik begon deze spannende uitdaging van vilten wanten door mijn gekrompen stijve vilten trui plat op het bureau te leggen en vervolgens mijn handpalmen in een wanthandschoen op een stuk papier te trekken en vervolgens uit te snijden.

Daarna speldde ik mijn wantsjabloon aan de vilten upcycled trui en liet hem zakken via twee lagen. U wilt een vrij scherpe schaar gebruiken om door deze lagen te komen.

Daarna speldde ik mijn twee lagen vilten trui collectief en naaide ze collectief, je moet in dit stadium een ​​machine gebruiken of met de hand naaien, elk werkt goed.

Je klapt dan gewoon het juiste facet uit je wanten en geeft ze een dringende stoom, dit kan eigenlijk al je stiksels op zijn plaats zetten. Dan kunnen de prachtige vilten wanten aantrekken, stoeien in de sneeuw of naar maintai

n je handpalmen gezellig op de daaropvolgende buitenrecreatie. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan dit ambacht als ik, nu ben ik op een missie om zoveel mogelijk upcycled vilten ambachtelijke concepten uit te zoeken als ik kan en ik wil ze allemaal maken.
Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *