Mountain Dew Buffalo Wings Recept

Posted on

Twee favoriete nummers in mijn wereld, Mountain Dew en Buffalo Wings en de 2 samen zijn een ongeloofwaardig concept in mijn boeken! Toen ik dit recept eenmaal op YouTube zag, werd ik wild en moest ik het meteen proberen. Ik begon met het verzamelen van mijn componenten, citroenpeper, karmozijnrode pepervlokken, gedroogde koriander, honingmosterd, droge mosterd, glucosestroop, witte azijn, bergdauw, maïszetmeel en een pond haanvleugels. Ik begon dit door mijn vleugelsauscombinatie in een steelpan te koken. Begin met drie kopjes Mountain Dew.

Daarna heb ik mijn vleugels gefrituurd, maar je kunt ze in de pan bakken en zelfs de vleugels in de oven bakken, wat je maar wilt.

Je gooit dan gewoon je gekookte vleugels recht in een kom en voegt je vleugensaus toe, gooi en je kunt worden uitgevoerd!

Deze Mountain Dew Buffalo Wings overtreffen de wildste extremiteiten van je creativiteit op pure awesomeness! Het zijn waarschijnlijk de heerlijkste dingen die ik ooit heb geproefd! Ik ontdekte wat emmers bij Greenback Tree en bekleedde ze met perkamentpapier en introduceerde tien emmers bij mijn bier met de achterklep van Brother-In-Regulation en stelde ze rustig op in de matras van zijn vrachtwagen en wachtte tot ze allemaal opmerkten. Het duurde een halve minuut en alle jongens zwermden de vleugels, ik geloofde dat ze op één niveau over hen hadden gevochten, maar ze hadden blijkbaar een uitstekende tijd gehad.

stoffen:

  • 1 / vier theelepel. Citroenpeper
  • 1 theelepel. Paarse Pepervlokken
  • 1 eetl. Honing mosterd
  • Droge mosterd
  • 1/4 kopje witte azijn
  • drie kopjes Mountain Dew
  • Een tot 2 pond. Hen Wings
  • 1/4 kop maïssiroop
  • 1 theelepel. gedroogde koriander
  • 1 theelepel. Maïszetmeel gecombineerd met water
Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *