No-Bake Peanut Butter Cheesecake Recept

Posted on


Cheesecake is slechts een van de lekkerste desserts die ik ooit heb geproefd en deze cheesecake met pindakaas is de meest fantastische cheesecake-traktatie die ik ooit heb gezien. Ik kocht geëxperimenteerd met mijn eerste pindakaas toen ik klein was, en ik bewaakte het in de voorraadkast als een kostbaar goed, van opleiding, niemand gaf er toen zelfs om, maar de kleintjes in de buurt kwamen rond en kwamen langs voor een lepel op het moment een werkdag nadat ik hen erover had uitgelegd. Vanwege het feit dat pindakaas normaal gesproken zulke plezierige herinneringen voor me had, huilde ik vrijwel tranen van vreugde toen ik dit recept voor een pindakaas-cheesecake van The Cooking Foodie op YouTube zag. Het pindakaas-element van dit geweldige recept was verreweg het beste aspect ervan, maar net toen ik dacht dat het niet veel beter kon worden, herkende ik dat het een niet-bakrecept was. Ik kon niet wachten om hiermee aan de slag te gaan en begon zo snel mogelijk mijn componenten te verzamelen.

Stoffen:

Voor The Crust:

  • 9,5 gram graham crackers (of je meest geliefde koekjes of spijsverteringskoekjes)
  • 7 eetlepels gesmolten boter

Voor de vulling:

  • 2 1/3 kopjes roomkaas
  • 1 1/2 kopjes poedersuiker
  • 1 kopje pindakaas
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1/2 kopje zwaar product

Voor The Chocolate Ganache:

  • 2/3 kopje significant product
  • 4,4 gram donkere chocolade

Routebeschrijving:

In deze uitstekende videoclip van de Cooking Foodie word je stap voor stap begeleid om deze pindakaas-cheesecake van begin tot eind te maken, waarbij je alle ingrediënten met elkaar mengt die je niet hoeft te bakken.

Dan zul je er zelfs achter komen om een ​​romige chocoladeganache te maken om alles over de prime van deze heerlijke pindakaas-cheesecake te gieten.

Dit is een goed recept dat ik niet kan vasthouden om het te testen.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *