Studie om laatste minuut kerstboom servetten te naaien

Posted on

Ik hou echt van naaien en quilten, alle sferisch, maar hou vooral van naaien en quilten tijdens de kerst. Niets maakt het vakantieseizoen extra levendig en huiselijk dan doe-het-zelf-siermateriaal gemaakt van patchworkresten of origineel kerstthema tot ongelooflijke seizoensgebonden aanleg voor vakantie. Ik had wat kerstmateriaalresten die ik in de uitverkoop bij JoAnn’s Materials had gekocht voor niets, maar wist niet helemaal wat ik ermee ging doen. Ik ging op YouTube op zoek naar een geweldige kerstserviet voor mijn vakantiebureau. Ik ontdekte deze mooie desk Final Minute Serviette-tutorial op YouTube en ik kon niet wachten om het te proberen! Ik begon door eenvoudig de eenvoudige aanwijzingen te volgen en maakte mijn fundamentele bolvormige servetsteekproef. Alles wat je wilt is een paar cirkels van ingangsmateriaal en een steunmateriaal en je kunt misschien gaan, dus laten we beginnen met naaien! Eerst minimaliseer ik al mijn materiële items voor het cirkelmonster, dit maakt het heel gemakkelijk, je wilt hier in geen enkel opzicht een monster. misschien zelfs allemaal stabiel is als je toevallig die look wenste, alles werkt. Dus begon ik deze onderneming door mijn benodigdheden op het snijbureau te verzamelen en een beetje ingangsmateriaal en steunmateriaal te hakken. in acht halve ″ halve cirkels.

Dan naai je absoluut gewoon je halve cirkels aan de juiste kanten en schakel je het juiste aspect uit en naai je de huid naar beneden om een ​​voltooide rand te maken.

Dan vouw je eenvoudig rechts in een kerstboomvorm en druk je op.

Deze DIY Final Minute Christmas Tree Servetten zijn de schattigste factor ooit, ik raad deze onderneming ten zeerste aan

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *