Verander verouderde broeken in geweven tapijt

Posted on


Hoewel ik een aantal eerdere outfits aan het opruimen was, begon ik me af te vragen hoe mooi en duurzaam de stof van de oude werkbroek van mijn man is geworden. Dus begon ik een poging te doen om uit te gaan van een intrigerende manier om de oude broek om te toveren tot iets handigs. Ik ging online jagen en vond dit prachtige geweven vloerkleedconcept van Grasp Arms op YouTube en begreep dat dit goed zou werken voor alle oude timmermansbroeken. De richtlijnen zagen er zo snel uit dat ik het naai-apparaat tevoorschijn haalde en snel aan mijn geweven tapijt begon.

Componenten:

  • Jeans
  • Khakis
  • Een naai-uitrusting
  • Draad
  • Schaar (of een rolmes)

Instructies:

In deze geweldige filmhandleiding wordt u stap voor stap begeleid om deze geweven vloerkleed van begin tot eind te maken. U zult om te beginnen uw oude broek in lange stroken minimaliseren, vervolgens de stroken vouwen, strijken en naaien volgens de instructies in de tutorial van Learn Hands.

Meteen nadat u alle voltooide stoffen stroken in een enkele gelijkmatige lijn hebt gekregen, begint u met het weven van de stroken met afzonderlijke strookartikelen die horizontaal zijn ingesnoerd. Je kunt de randen versieren met kant of draad om dit vloerkleed een vakkundig voltooide look te geven, of je kunt zelfs een binding maken zoals je een quilt zou doen.

Dit geweven tapijt is geweldig, ik ben zo blij dat ik het op YouTube heb gevonden! Ik programmeer om dit geweven tapijt op het terras te plaatsen om mijn boho-decoratiethema uitgebreid te maken.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *