Wordt geleerd om een ​​kerstpottenhouder te naaien

Posted on

Ik hou van naaien en quilten, alle sferisch, maar hou vooral van naaien en quilten tijdens de kerst. Niets maakt het vakantieseizoen extra levendig en huiselijk dan doe-het-zelf-sierapparatuur bestaande uit patchworkresten die al lang ingeburgerd zijn in ongelooflijke seizoensgebonden aanleg voor vakanties. Ik had een kerstdoek dat ik bij JoAnn’s Materials in de uitverkoop had gekocht voor niets, maar wist niet helemaal wat ik ermee ging doen. Ik ging op YouTube op zoek naar een geweldig kerstquiltingconcept voor mijn vakantiebureau. Ik ontdekte deze mooie pannenlappen en kon niet wachten om het te proberen! Ik begon met Toen nam ik eenvoudigweg de eenvoudige aanwijzingen aan en maakte mijn fundamentele vierkante potholdervorm. Hieronder staan ​​de fundamentele meetrichtingen.

Ik verminder al mijn items, waarna ik mijn quiltblok met kerstthema samen, twee lagen batting en mijn rugdoek zet. Voor deze fase ontdek ik dat de spuitlijm van mijn quilter beschikbaar is in zeer nuttig om alle lagen op hun plaats te houden, pinnen werken ook, maar zodra u de spray van de quilter gebruikt, is het moeilijk om te stoppen.

Het mooie hiervan is dat ik, toen ik de DIY Quilted Christmas Potholder gezamenlijk had gezet, een prachtig assortiment coördinerende stoffen had. Ik gebruikte een fantastisch stuk klassiek kerstdoek voor mijn laatste strips die hier uit mijn materiaalassortiment van Nice Aunt kwamen, een aantal aantrekkelijke stripvulling die ik bij JoAnn’s Materials te koop had gekocht, en ik gebruikte Jellyroll-schrootitems om een ​​binding over de rand te maken. Mijn huishouden was weken van te voren op tijd aangekomen voor de vakanties en deze feestelijke DIY Quilted Christmas Tree Desk Runner kreeg eigenlijk iedereen boordevol vakantieplezier.

Gravatar Image
Inspirerende ideeën voor iedereen! Volg ons, deel onze inhoud en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *